سایت روز: یکی از زلزله زدگان بم در اعتراض به بی توجهی دولت به مشکلات زلزله زدگان در مقابل ساختمان ریاست جمهوری خود را به آتش کشید.
خبر خودسوزی این مرد زلزله زده از سوی مقامات دولتی و رسانه های نزدیک به آنها سانسور شد، اما کارگران شرکت صنایع فلزی که روز سه شنبه طی تجمعی مقابل ریاست جمهوری در خیابان پاستور در انتظار بازگشت نماینده خود از داخل این ساختمان بودند، این خبر را در اختیار رسانه ها قرار دادند.
این کارگران به خبرگزاری ایلنا گفتند این مرد که خود را از زلزله زدگان بم معرفی می کرد، روز سه شنبه ۱۰ بهمن در مقابل ساختمان ریاست جمهوری با ریختن مواد آتش زا خود را به آتش کشید.
بنابر همین گزارش کارگران معترض به طور ناگهانی متوجه مردی شدند که پس از پاشیدن بنزین بر لباسهایش، در یک آن خود را به آتش کشید. به گفته یکی از کارگران که شاهد خودسوزی مرد زلزله زده در مقابل ساختمان ریاست جمهوری بوده، این مرد زلزله زده چند بار برای رسیدگی به خواستههایش به نهاد ریاست جمهوری مراجعه کرده اما به دلیل بینتیجه بودن مراجعات دست به خودسوزی زده است.
کارگران صنایع فلزی با مشاهده این وضعیت بلافاصله با پارچه ها و پلاکاردهایی که به همراه داشتند برای خاموش کردن آتش به کمک وی شتافتند و در نهایت به اجبار لباسهای مشتعل وی را پاره کردند.
خبرگزاری ایلنا در همین خصوص گزارش داد مردی که اقدام به خودسوزی در مقابل دفتر احمدی نژاد کرده هنگام کمک کارگران و سربازان مستقر درنهاد ریاست جمهوری برای خاموش کردن آتش گفته است: “بگذارید من بمیرم، در زلزله بم فرزندانم روی دستانم مردند و کسی به داد ما نمیرسد.”
کارگران صنایع فلزی گفته اند که این مرد “پس از کمک کارگران و سربازان با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد”، اما دفتر رییس جمهور و مقامات دولتی تاکنون در مورد سرنوشت وی هیچ توضیحی ارائه نکرده اند.
این دومین مورد از خودسوزی در مقابل ساختمان ریاست جمهوری در خیابان پاستور تهران در چند ماه گذشته است که خبر آن در رسانه ها انعکاس می یابد.
خبرگزاری دولتی ایرنا پیشتر، در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۸۶ خبر خودسوزی مرد جوانی را در مقابل دفتر محمود احمدی نژاد در بخش اخبار محرمانه خود درج کرد و گزارش داد که این مرد روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۸۶ در برابر ساختمان ارتباطات مردمی ریاست جمهوری واقع در خیابان پاستور خود سوزی کرده است.
مسئول روابط عمومی اورژانس تهران به این خبرگزاری گفت: “پساز این حادثه بلافاصله مصدوم بوسیله یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری تهران منتقل شد”، و افزود: “حال عمومی وی که ۸۰ درصد دچار سوختگی شده وخیم است”. دلایل اعتراض این فرد، هرگز معلوم نشد.
زلزله بم در ۵ بهمن سال ۸۲ موجب کشته شدن ۴۱ هزار نفر و برجا ماندن خرابی های گسترده شد. محمود احمدی نژاد که در جریان انتخابات ریاست جمهوری از روند بازسازی بم انتقاد کرده بود، پس از رسیدن به قدرت در یک سخنرانی در جمع مدیران ستادهای حوادث غیر مترقبه ایران گفت: “زمین زیر پای افراد مومن نمی لرزد.”
خبرگزاری ایسنا که این اظهارات را منتشر کرد، گزارش داد که وی با تاکید بر “تاثیر اعمال و رفتار انسانها در حوادث و بلایای طبیعی” گفته: “زمین نمی تواند بر سر جایی که همه افراد آن مومن هستند بلرزد و آن را خراب کند.”
احمدی نژاد حتی به صراحت مردمان زلزله زده را به خوردن لقمه ناپاک متهم کرد، و اظهار داشت: “باید آن سوی قضیه را هم در نظر بگیریم. اگر هر لقمهای پاک باشد و هر نگاه و دست و قلمی پاک باشد، طبیعت نمی تواند با این دلهای پاک همراهی نکند؛ چرا که مسخر این دل هاست و برخی از حوادث با رفتار انسانها ارتباط دارد.”
No comments:
Post a Comment